Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

3 reacties

 1. Marije Mulder

  Voorstellen & mijn intentie – als “projectmanager”
  Mijn naam is Marije Mulder. Mijn intentie is om binnen De Klaproos een rol als projectmanager te vervullen. Ik zie mijzelf als de puzzelaar; ik heb zicht op hoe het eindresultaat / plaatje eruit moet komen te zien en ontvang de verschillende puzzelstukjes die (mogelijk) tot dit eindresultaat leiden. Ik leer de puzzelstukjes kennen – dit kunnen mensen (medemakers, vrijwilligers, etc.) zijn of een aanbod (worshop, cursus, etc.) en kijk of en waar deze past in het geheel. Ik denk creatief mee in hoe we tot een prachtige puzzel kunnen komen, die altijd vatbaar is voor verandering (verbetering).

 2. Marije Mulder

  Mijn intentie – als facilitator
  Mijn naam is Marije Mulder. Ik ben Toegepast Psycholoog (BSc) en zelf-verbindingscoach. Mijn missie – en tegelijk ook mijn passie – is het begeleiden van mensen in het herstellen en versterken van de verbinding met hun authentieke zelf. Ik werk vanuit een holistische visie – waarin ik me richt op zowel de fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag – en zet in op het vergroten van zelfbewustzijn en zelfacceptatie. Ik maak onder andere mindfulness, meditatie en lichaamsgerichte oefeningen.

  Mijn aanbod:
  Een 6-weekse cursus waarin ik mensen begeleid in het herstellen en versterken van de verbinding met henzelf. Wekelijks komen we samen in een groep van max. 10 personen. In een bijeenkomst deel ik informatie, maar we gaan vooral oefeningen doen waarmee er contact wordt gemaakt met de verschillende lagen van de zelf: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een ontdekkingsreis, waarin we werken aan het vergroten van zelfbewustzijn en zelfacceptatie om uiteindelijk tot authentieke zelf-expressie te komen.

  Deze cursus is voor mensen van alle leeftijden.
  voor als je meer in contact wilt komen met jezelf, met je lijf, met je gevoelens en emoties en de boodschap die zij voor je hebben.
  voor als je jezelf beter wilt leren kennen, bewust wilt worden van je gedachtepatronen en hoe zij jouw leven beïnvloeden.
  voor als je op zoek bent naar wat jij nodig hebt om een gelukkig en gezond leven te leiden.

  Voorkeurstijd: vrijdagochtend 10:00-12:00 uur.

  Bovenstaande is een voorbeeld – een potentieel aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *